Kamu Personelleri

Sağlık Bakanlığından 5298 İşçi Alımı Kura Tarihleri Hakkında Yeni Açıklama!

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında görev alacak en az ilkokul mezunu 2 bin 591 işçi işe 431 engelli işçi ile beraber Bin 276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplamda 5 bin 298 sürekli işçi alımına yönelik olarak kura tarihleri hakkında yeni detaylar açıklandı.

Sağlık Bakanlığı, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yayımlanan detaylara göre kura çekim işlemlerinin 25-26 Ekim 2018 tarihlerinde noter huzurunda gerçekleştirileceği ifade edildi.

Yayımlanan duyuruda ise;

Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Marangoz (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kuralarının 25 Ekim 2018 tarihinde Perşembe günü çekileceği duyuruldu.

Ayrıca 25 Ekim 2018 Perşembe günü çekilecek olan diğer kuralar ve şehir detayları ise şu şekilde;

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Merkez Teşkilat, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat illeri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) olarak ifade edildi.

26 Ekim 2018 tarihinde kuraları çekilecek olan diğer kadro ve şehir detayları ise şöyle;

Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Şanlıurfa, Van, Zonguldak İlleri Temizlik Görevlisi  (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) olarak duyuruldu.

Diğer yandan sonuçların kuraların yapıldığı günlerde saat akşam (20:00) itibariyle yeni açılan “https://iscisonuc.saglik.gov.tr” web adresi üzerinden öğrenilebileceği ifade edildi.

Söz konusu kura çekimlerine katılımcı çokluğu yaşanacağı göz önüne alınarak herhangi bir katılımcının alınmayacağı bildirildi.

Sağlık Bakanlığından 5298 İşçi Alımı Kura Tarihleri Hakkında Yeni Açıklama!

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. ben siteye giremiyorum doğrulama başarısız yazıyor

  2. Ben bu kuraya inanmıyorum her zamanki şeyler insanları kandırmaktan başka bisey değil hele hele işkur hic bir işe yaramiyo orda çalışanlar sadece otursunlar karsisindaki insana cvp vermekten bile acizler arkan sağlam değilse kamu işine girmek önünden bile geçemezsin diğer özel sektörde öyle olan herzaman işsize olur zaten yazıklar olsun bunca insanin umutlarıyla oynayanlara kura çekimi gördük zamnında olan kura çekimlerini

  3. Tabi tabi önceden alacağınız kişileri belirleyin sonra kura çekin kapalı kapılar ardında banada çıkmadı allarınızdan bulun