Kamu Personelleri

Sağlık Sen'den 3600 Ek Gösterge Açıklaması: Kapsam Genişlesin

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş gündeme ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu. Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş açıklamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdelenen 3600 ek göstergenin kapsamı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Metin Memiş konu ile ilgili olarak açıklamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim beyannamesi ile öğretmenler, din görevlileri, sağlık çalışanları ve polislerin ek göstergesinin 3600’e çıkarılması müjdesini verdiğini hatırlatarak Memur-Sen olarak 3600 ek göstergenin, uzun süredir talep ettikleri ve bekledikleri bir konu olduğunu ifade etti.

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş açıklamalarının devamında bu konuda atılan adımları önemsediklerini ancak kapsamın daha da genişletilmesini ve kamudaki bütün çalışanları kapsamasını istediklerini belirterek genel idare hizmetleri sınıfında çalışanlar ve ek göstergesi olmayan yardımcı hizmetler kadrosunda olanlara da bu düzenlemenin mutlaka yapılması gerektiğini vurguladı.

KAPSAM GENİŞLESİN

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş açıklamalarının devamında 600 puanın öğretmenlere, polislere, imamlara ve sağlık çalışanlarına veriliyorsa diğer memurlara da 600 puanlık bir düzenleme yapılması noktasında bu kapsamın genişletilmesi gerektiğini belirtti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA