Kamu Personelleri

Sahil Güvenlik Komutanlığı Duyurdu: Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Sahil Güvenlik Komutanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

PERSONEL ALIMI DETAYLARI

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından sözleşmeli personel alım ilanı yayımlanmıştı. Adaylar “Destek Personeli (Terzi), Destek Personeli (Garson), Destek Personeli (Hizmetli), Destek Personeli(Boyacı/Badanacı), Destek Personeli (Berber), Destek Personeli (Bahçıvan), Teknisyen (Sıhhi Tesisat), Teknisyen(Klima İklimlendirme), Teknisyen (Gemi İnşa), Teknisyen(Elektronik), Teknisyen (Santral), Teknisyen (Motor), Teknisyen (Elektrik), Teknisyen (Basın Yayın), Teknisyen (Bakım Onarım), Teknisyen (Bilgisayar/ Veri Bankası), Büro Personeli (Resepsiyon), Büro Personeli, Büro Personeli (Kasiyer)” kadroları için personel alımı yapılan ilana 9 Nisan 2018 ile 30 Nisan 2018 tarihleri arasında başvuru yaptılar.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Konu ile ilgili olarak başvuruların alınmasının ardından beklenen başvuru sonuçları Sahil Güvenlik Komutanlığının resmi web adresi aracılığı ile yayımlandı. Konu ile ilgili olarak Sahil Güvenlik Komutanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda “S.G.K.Lığı 2018 Yılı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı” ifadelerine yer verildi.