Kamu Personelleri

Selçuk Üniversitesi Taşeron Kadro Sonuçları Açıklandı

Selçuk Üniversitesi internet sayfası üzerinden bir duyuru yayımlayarak taşeron işçilerin kadro başvuru sonuçlarının belli olduğunu duyurdu. 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TAŞERON İŞÇİ KADRO BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Selçuk Üniversitesi’nin web sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda, 24 Aralık tarihinde yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile kesinlik kazanan taşeron işçilerin kadroya geçirilmesine ilişkin düzenleme kapsamında, üniversite bünyesinde taşeron işçi statüsünde çalışan ve ilgili düzenleme ile kadro başvurusunda bulunan işçilerin başvuru sonuçlarının belli olduğunu duyurdu. 

Ayrıca Selçuk Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuru metninde, başvuru sonuçları olumlu sonuçlanmayan adayların yapmaları gereken işlemlere dair de açıklamalarda bulunuldu. 

Selçuk Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuru metni,

”24 Aralık 2017 Tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 127. maddesine ve 01.01.2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına Geçirilmesi hakkında 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 23. ve geçici 24. Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar”da belirtilen kriterlere göre: Üniversitemiz bünyesinde alt işverenlerde çalışan elemanların sürekli işçi kadrolarına geçirilmesine ilişkin alınan başvuru müracaatları Tespit Komisyonu tarafından değerlendirilen personellerin isim listesi aşağıda açıklanmıştır.”

ÖNEMLİ : Değerlendirme sonucuna itiraz edeceklerin bu itirazlarını en geç 3 (üç) işgünü içinde 19/02/2018 tarihi mesai bitimine kadar yapmaları gerekmektedir.