Kamu Personelleri

SGK 400 Denetmen Yardımcısı Alımı Yedek Aday ve Atama Duyurusu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bünyesinde alınaak 400 denetmen yardımcısı için yedek aday ve yerleştirme duyurusu yayımlandı. Boş olan kadrolara yedek adayların yerleştirilmesi için tercih işlemleri 20 Mart- 24 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak. 

SGK’nın konuya ilişkin duyurusu şöyle:

” Kurumumuz Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı ihtiyacının karşılanmasını teminen, Sosyal Güvenlik Denetmenliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 400 adet kadro için yapılan giriş sınavı sonucu 18/10/2016 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde ilan edilmiş olup, sınavı asıl olarak kazanan adayların tercihleri 14-18/11/2016 tarihleri arasında alınarak yerleştirmeleri yapılmıştır.

Söz konusu kadrolardan EK-1 listede yer alan boş kadrolara yedek adaylardan elektronik ortamda tercih alınmak suretiyle aşağıdaki esaslar çerçevesinde atama yapılacaktır.

1. Adaylar tercihlerini, 20-24/03/2017 tarihleri arasında Kurumumuz internet sitesi (http://sinavbasvuru.sgk.gov.tr) adresinde yer alan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Atama, Tercih ve Bilgi Formunu KPSS puan türüne göre durumlarına uygun şekilde eksiksiz ve doğru olarak doldurmak suretiyle yapacaklardır.

2. Tercihlerin onaylanmasını müteakip Atama, Tercih ve Bilgi Formunun çıktısı alınacak, tercihlerine yerleşmesi halinde ıslak imzalı bir sureti istenecek diğer belgeler ile Kuruma teslim edeceklerdir.

3. Adayların tercih süresince tercih değiştirme ve düzeltme imkanları bulunmakta olup tercih süresinin bitiminden itibaren değişiklik ve düzeltme talepleri dikkate alınmayacaktır.

4. Yerleştirme sonuçları bilahare Kurumumuz internet sayfasında ilan edilecektir.

5. Bu duyuruda yer almayan hususlarda, Sosyal Güvenlik Denetmenliği Yönetmeliği, diğer ilgili mevzuat ve İnsan Kaynakları Daire Başkanlığının açıklamaları çerçevesinde işlem yapılacaktır.

6. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve ilgililer hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

İlanen duyurulur “

KAMUPERSONELİ.NET