Kamu Personelleri

SGK 400 Personel Alımı Tercihleri Başladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) resmi sitesinde yayımlanan duyuru ile 400 denetmen yardımcısı alımı tercihlerinin başladığı duyuruldu.

Buna göre tercihler; 11 Temmuz- 17 Temmuz 2017 tarihleri arasında  (https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru) adresinde yer alan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Atama, Tercih ve Bilgi Formunu KPSS puan türüne göre durumlarına uygun şekilde eksiksiz ve doğru olarak doldurmak suretiyle yapılacak.

 Adaylar, 20 il tercihi yapılabilecektir. 20 tercih hakkını kullanıp ta bu tercihlerine yerleşemeyen adaylar, “Kurumunuzca belirlenecek herhangi bir kadroya atanmayı kabul ediyorum” seçeneğini işaretlemeleri halinde Kurumca elektronik ortamda yerleştirilecektir. 20’den az tercih yapan adayların ise tercihlerine atanamaması durumunda herhangi bir kadroya ataması yapılmayacaktır. 

Adayların tercihlerini onaylamalarını müteakip, düzeltme veya değiştirme imkanı olmadığından, tercihlerini onaylamadan önce kontrol etmeleri gerekmektedir. 

İstenen Belgeler:

* Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Atama Tercih ve Bilgi Formu

* 2 adet vesikalık fotoğraf. (4,5 x 6 cm, son altı ay içerisinde çekilmiş, Kılık Kıyafet Yönetmeliğine uygun)

*  Mal Bildirim Belgesi. (İmzalı ve kapalı zarf içerisinde) (EK-2)

* Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (Ek-3)

* Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 adet) (Bilgisayar ortamında eksiksiz doldurulacak, çıktısı alınacak ve imzalanacaktır.) (EK-4)

*  Askerlik durumunu gösterir belge aslı veya onaylı örneği (Terhis belgesi, tecilli veya muaf olduklarını gösterir belge)

* Hukuk Fakültesi mezunları için Avukatlık Ruhsatnamesi onaylı örneği ve fotokopisi, (Varsa)

*  Nüfus Cüzdanı fotokopisi (2 adet)

* Adli Sicil Kurumundan alınacak Adli Sicil Belgesi (2 adet)