Kamu Personelleri

SGK Denetmen Yardımcılığı Mülakat Sonuçları Açıklandı

Hatırlanacağı üzere, Sosyal Güvenlik Kurumu geçtiğimiz aylarda bir ilan yayımlamış ve denetmen yardımcısı alımı yapacağını duyurmuştu. 

Söz konusu alımlar için aday başvurularını kabul eden kurum daha sonra başvuru sonuçlarını açıklamış ve başvuru sonuçları olumlu olan adaylara yönelik yazılı sınav uygulamıştı. 

SGK tarafından gerçekleştirilen yazılı sınav sonuçlarından da başarılı adaylar bu kez sözlü sınava katılmışlardı. 

SGK DENETMEN YARDIMCISI ALIMI MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından gerçekleştirilen sözlü sınavların ardından adaylar uzun bir süre söz konusu sınav sonuçlarının açıklanmasını beklediler. 

SGK internet sayfası üzerinden konuya dair bir basın açıklaması yayımlayarak sonuçların değerlendirildiğini ve başarılı olan adayların belli olduğunu duyurdu. Yayımlanan duyuruda ayrıca adayların bundan sonraki süeçlerde yapmaları gereken işlemlere ilişkin ilerii günlerde bir duyuru yayımlanacağı bildirildi.

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Sözlü Sınav Sonuçlarına İlişkin Duyuru

”400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alınmasını teminen 18 Eylül – 6 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılan giriş sınavı sonuçları https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc adresinden öğrenilebilir. Atama süreçlerine ilişkin duyuru daha sonra yapılacaktır.”

Bir Yorum