Kamu Personelleri

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Kamudaki O Memurlar Hakkında Talimatı Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Valilere Hitaben)” Değerli arkadaşlar, gerek FETÖ, gerekse PKK ile mücadelenin önemli bir kısmını da bunların kamudan tasviyesi oluşturuyor. FETÖ konusunda ilan ettiğimiz OHAL çerçevesinde, süratli bir takım adımlar attık, atmaya devam ediyoruz. Aynı süreci PKK terör örgütünün Kamu kuruluşları içerisindeki destekçileriyle de yürütmeye başladık. Sizlerden ricam bu konuda kararlı ve dikkatli çalışmalar yapmanızdır.

AÇIĞA ALMALARDA YARIŞA GİRMEYİN

Benim tavsiyem sizlerden, memurları açığa alma noktasında sizlerin yarışa girmesini istemiyorum. Sizlerden adil davranılmasını istiyorum. Adil davranalım, zulmedenleri yerinden alalım. Çünkü onları yerinden almaktır zaten adil davranmak. Almazsak zulme devam olur. Ne tek bir terör örgütü mensubunun devlet içinde kalmasına, ne de tek bir mazlumun zarar görmesine izin vermeyecek bir hassasiyetle çalışmalarınızı yürütmek zorundasınız.

MEYDANI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ

Devlet içinde bırakılan her terör örgütü mensubu içinde, özensizlikle görevden çıkarılanlar içinde vebal altında kalacağınızı bilmelisiniz. Devletin devlet gibi davranmadığı yerde, meydan terör örgütü mensuplarına kalır. Meydanı boş bırakmayacağız. ” dedi. 

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan bu açıklamaları yaptığı sırada PKK ile bağlantısı tespit edilen 11 bin 500 öğretmen açığa alındı.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER