Kamu Personelleri

Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında Sağlık Bakanlığına Atananlar Dikkat !

Sağlık Bakanlığı, 2828 sayılı kanun kapsamında bakanlığa yerleşen adaylara ilişkin bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre; Devlet Personel Başkanlığı tarafından 31/01/2017 tarihinde ilan edilen sonuçlara göre Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Kadrolarına atanması uygun görülenler istenen belgeleri 20 Şubat 2017 tarihi mesai bitimine kadar bizzat kendisi veya noter aracılığı ile vekalet verdiği kişi aracılığı ile teslim edecekler.

Atanan Adaylardan İstenen Belgeler:

* Atama başvuru formu

* Güvenlik ve arşiv araştırması formu

* Sağlık raporu

* Mezuniyet belgesi 

* 2 adet fotoğraf

* Mal bildirim beyannamesi

Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatında bir kadroya yerleşip, evraklarını süresi içinde teslim etmeyenlerin atamaları yapılmayacak ve adreslerine bilgi verilmeyecektir.  Ataması yapılanların tebligatları için MERNİS’teki adresler geçerli olacaktır. 

Halen askerlik görevi nedeniyle silâh altında olanlardan haklarının saklı kalmasını isteyenlerin, yukarıda belirtilen başvuru süresi içinde durumlarını belirtir dilekçeyi Bakanlığımıza göndermeleri ve terhis tarihinden itibaren de 30 (otuz) gün içerisinde atamaya esas olmak üzere istenen belgelerle birlikte Bakanlığımıza bizzat müracaat etmeleri halinde durumları incelenecektir.