Kamu Personelleri

Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında yerleştirilen adaylar ve kurumlara ilişkin duyuru

Devlet Personel Başkanlığı (DPB), resmi internet sitesi üzerinden 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında yerleştirme yapılan kurumlar ile yerleşen adaylar için duyuru yayınladı.

DPB’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuru şu şekilde;

“2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında 30 ARALIK 2016-20 OCAK 2017 tarihleri arasında tercihleri alınan yerleştirme işlemlerinin sonuçları 31/01/2017 tarihinde gerçekleştirilen törenle açıklanmış olup, adayların bundan sonraki süreçte aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.

1) Yerleştirmenin sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve ilgili kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

2) Adaylar yerleştirme sonuçlarını DPB’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir.

3) Bir kadro veya pozisyona yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kamu kurum/kuruluşlarına başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini bu kurum veya kuruluşlardan öğreneceklerdir.

4) Kamu kurum ve kuruluşları kurumlarına yerleşen adayların listesini DPB e-Uygulama Sistemi üzerinden görebilecekledir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA