Kamu Personelleri

Spor Bakanlığı 3 Bin 200 Personel Alımı Mülakat Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda spor uzmanı ve antrenör kadrolarında 3 bin 200 personel alımı mülakat sınav giriş belgelerinin adayların erişimine açıldığı ifade edildi. 

Bilindiği gibi Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin 200 personel alımı başvuru sonuçları 6 Temmuz 2018 tarihinde açıklanmıştı. Bu bağlamda adaylar mülakatlara 3 Eylül 2018 tarihi ile 12 Eylül 2018 tarihi arasında katılacaklardır. 

Ayrıca adayların e-Devlet üzerinden sözlü sınav giriş belgelerini almaları gerekmektedir. 

YAYIMLANAN DUYURU

“Spor Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Spor Uzmanı ve Antrenör Çalıştırılması Hakkında Yönetmelik” hükümleri gereğince, 06.07.2018 tarihinde başvuru sonuçları açıklanan ve sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylara 03 – 12 Eylül 2018 tarihleri arasında sözlü sınav yapılacaktır. Adayların e-Devlet kapısı üzerinden http://basvuru.gsb.gov.tr internet adresine girerek fotoğraflı sınav giriş belgelerini almaları gerekmektedir.

Adaylar sözlü sınav sırasında yanlarında;

– Fotoğraflı sınav giriş belgesi,

– Geçerli Kimlik belgelerinden birisini (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı, geçerlilik süresi devam eden pasaport veya sürücü belgesi) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Adayların sözlü sınav için giriş belgesinde belirtilen tarihte sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.