Kamu Personelleri

Spor Bakanlığı Yetkilileri 3 Bin Personel Alımı Sözünü Hatırlamalıdır

Bilindiği gibi aylar öncesinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamalarında Bakanlık bünyesinde 3 bin BESYO mezunu personel alımı yapılacağını ifade etmişti. Söz konusu personel alım açıklamasının üzerinden aylar geçti ancak ilan hala yayımlanmadı.

3 BİN BESYO MEZUNU PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak personel alımlarına ilişkin açıklamalarını kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden yapmıştı. Bakan Osman Aşkın Bak konu ile ilgili olarak sosyal medya paylaşımında “BESYO mezunlarımızın atama talepleriyle ilgili gerekli çalışmamızı tamamladık. 2018 yılı içerisinde 3 bin BESYO mezunu kardeşimizin atamasını gerçekleştireceğiz. Detayları en kısa sürede sizlerle paylaşacağız. Türk sporuna ve gençlerimize hayırlı olsun.” ifadelerine yer vermişti.

YETKİLİLER 3 BİN PERSONEL ALIMI SÖZÜNÜ HATIRLAMALIDIR

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın bu açıklamalarının ardından adaylar ilanı beklemeye başladılar. İlan ı bekleyen adaylar hem genel şartlarda bir iyileştirme talep ederken bir yandan da ilanın bir an önce yayımlanması için paylaşımlarda bulundular.

Adaylar sitemize çeşitli geri bildirimler gönderdiler ve farklı platformlarda seslerini duyurmaya çalıştılar. Adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilanın bir öce yayımlanmasını, yayımlanmasa bile ne zaman ilana çıkılacağını yetkililerin açıklamasını talep ediyorlar. Ayrıca adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerinin 3 bin personel alımı sözünü hatırlamalarını istiyorlar. 

Bir Yorum

  1. Her dedikleri yalan dikkat edin sadece secim,referandum zamani alim yapacagiz derler ama almazlar.Umarim aklinizi basiniza alir 24 haziranda bu sahislara gereken cevabi verirsiniz.Bende 4 yildir issizim havacilik fakultesi mezunuyum.Cogu universite mezunu gibi adam gibi hakettigimiz yerde,okudugumuz bolumlerle ilgili islerde calismak istiyoruz