Kamu Personelleri

Tapu Kadastro Bölümü Mezunları Atama Müjdesi Bekliyor! Olumlu Adım Atılacak Mı?

Kamupersoneli.net olarak adayların atama taleplerini dile getirmeye devam ediyoruz.

Bilindiği gibi daha önce Tapu Kadastro bölümü mezunu adayların taleplerini haberimizde gündeme getirmiştik.

ADAYLAR TALEP EDİYOR

Üniversitelerin Tapu Kadastro bölümlerinden mezun olan adaylar sosyal medya ve sitemiz kamupersoneli.net olarak bize gönderdikleri geri bildirimlerde yetkililere seslerini duyurmayı ve mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi gerektiğini belirtiyorlar.

Tapu Kadastro bölümünden mezun olan adaylar mezun sayısının çok olduğunu ancak hükümet tarafından bu bölüm mezunlarına çok fazla atama imkanı verilmediği ifade edildi. Bu kapsamda adaylar ilan yayımlanarak yapılan alımların sayısının düşük olduğunu ifade ederek atama talebinde bulunuyorlar.

Atama Bekleyen Tapu Kadastro Mezunlarından Sitemize Gönderilen Yazı 

“Öncelikli olarak biz “Tapu Kdastro bölümü” mezunlarının oluşturduğu çalışma grubunun hiç bir ricasını kırmadan her fırsatta yetkin olduğumuz hususları ve yaşadığımız kadro sıkıntısını imkan vererek anlatmamızı sağladığınız için nezaketinizden dolayı teşekkür ederiz.
Hali hazırda bir çok kamu kurumu için özveri ile çalışmalar yürütmekte ve devletin liyakat esası gereği hakkımız olan kadrolar için mücadele vermekteyiz.

Kamuda bu kadar çalışma alanı bulunan bir bölümün kadro yönünden sıkıntılar yaşamasını on bin mezunun mesleğinden çok uzak işlerde çalışması durumunu defaatle gündeme getirdik .

Bu bağlamda yaptığımız görüşmeler münasebeti ile kadrolu memur alım talebinizden ve dahî gündemimizde olan sözleşmeli memur atamasının biz “Tapu Kadastro bölümü” mezunları adına değerlendirilmesini ve ilgili alımların ivedilikle yapılmasını talep etmekteyiz.

Tapu kadastro kurumunun bölümümüzü en iyi tanıyan ve en çok kadro açan devlet kurumu olması nedeniyle ilgili alımların bizi umutlandıracağını bilmenizi isteriz.” ifadelerini kullandılar.

Bir Yorum

  1. Emlak ve emlak yönetimi olarak bizlerde kadro bekliyoruz. Kurumlar arasında personel istihdamı konusunda en cimri kurumun hem emlak ve emlak yönetimi hemde tapu ve kadastro’dan 1000 alım yapılmalıdır.