Kamu Personelleri

Tapu'nun Personel Alımında Gelişme Var

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün sözleşmeli memur alımında sona gelindi. 2016 yılında talep edilen kadrolarla ilgili yetkili sendika olan Memur Sen yetkililerinden bazı bilgiler aldık.

Tapu Alımlarıyla İlgili Olarak;

1- KPSS puanları ile teknik personel alınması planlanıyor.

2- Maliye’ye bütçe yükü getirmemesi için giderler döner sermayeden karşılanacak.

3- Yeni personel alımıyla ilgili hizmetler daha hızlı verilmeye başlanacak.

4- Personel alımlarının tek seferde mi yoksa parça parça mı yapılacağı konusu şimdilik belli değil.

Kamupersoneli.net Notu: Memur Sen yetkililerinden aldığımız bilgiye göre Tapu’nun 1500 kadro talebiyle ilgili DPB olumlu görüş bildirdi ancak henüz Maliye’den atama vizesi çıkmadı. Personel alımıyla ilgili sürecin sonuna gelindiği ve Maliye’nin onayının ardından alımların gerçekleşeceği ifade edildi.

Zeki KARA / Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

NOT: Kamupersoneli.net tarafından hazırlanan bu haber “www.kamupersoneli.net” şeklinde aktif link verilmeden kesinlikle kullanılamaz. Aksi takdirde tüm yasal girişimler yapılacaktır.

Bir Yorum

  1. Harita teknikeri … Harita ve kadastro bölümünden atama yapacaklarmi ?.. yoksa tapu kadastromu sadece

  2. umarim hemen açiklanir personel i̇lani.

  3. Orman ve Su İşleri Bakanlığından da bir haber var mı Zeki bey bakanımız mayısta belli olacak demişti alımlar orman mühendisleri aylardır müjdeli haber bekliyor bakanlık alim yapmadı nerdeyse 1 yıldır lütfen sesimiz olun iyi çalışmalar

  4. Orman ve Su İşleri Bakanlığından da artık alim ilanı bekliyoruz aylardır bir açıklama yapmıştı bakanımız referandumdan sonra belli olacak demişti en son mayısta belli olacak dedi tam olarak ne zaman belli olacak orman mühendisleri perişan

  5. Orman bakanlığında bir gelişme yok mu daha ne kadar bekleyeceğiz alim olması için orman mühendisleri olarak

  6. nüfus müdürlükleri çok yoğun olduğu için 1500 kişi istihdam edilecek dendi.peki tapu kadastro müdürlükleri çok az mı yoğun sanki.müjdeli haberleri bekliyoruz artık.haziran 2017 ye geldik hala ses yok.

  7. Emlak ve emlak yönetimi mezunları olarak bu atamayı bekliyoruz !!!

  8. Edinilmiş teknik tecrübe ve yabancı dil (Fransızca, İngilizce vb.) bilenler de alınmalı bence. Bu konuda ülke olarak baya ileri görüşlü olmak gerektiğine inanıyorum.

  9. Tapu ve kadastro mezunları olarak atamaları bekliyoruz. Önceliğin tapu ve kadastro mezunlarına verilmesini istiyoruz..!

  10. eğer mayıs ayında sözleşmeli personel alımı yapılmazsa haziran ayı merkezi atamada en az 250 kadro açılması lazım sadece tapu kadastro bölümünden.yoksa atanamayacağım.acilen yayınlanmalı personel ilanı

  11. tapu kadastro ya kpss puanı en az kaç olmalı dır ona göre baş vurular yapılsın .mutlaka kpss şart olmalı dır