Kamu Personelleri

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne 1500 Personel Alımı Yapılacak

 Star gazetesinin haberine göre tapu ve kadasto genel müdürlüğü bünyesinde sözleşmeli memur alımı yapılması için Maliye Bakanlığı ile irtibata geçildi. Maliye Bakanlığı’ndan edinilen bilgilere göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafındna talep edilen 1500 personel nitelikli işlerde çalıştırılmak üzere istihdam edilecek.

KPSS ile Alım Yapılacak

KPSS puanları ile alınacak teknik personelin tapu içerisindeki iş yoğunluğunu azaltmak ve vatandaşa daha hızlı hizmet vermek için istihdam edileceği öğrenilriken, öğrenilen bilgiler doğrultusunda alınacak personelin Maliye Bakanlığı’na ek bir bütçe yükü getirmeyeceği bildirildi. Personel giderlerinin döner sermayeden karşılanacağı bildirilirken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin bu konuda “vatandaşların işlemlerini hızlandırın” şeklinde talimat verdiği öğrenildi.  Tapu ve Kadastro Genel Müdür Vekili Gökhan Kanal’ında personel sorunu ile ilgili sorunların giderilmesi için büyük bir çaba sarf ettiği ve yakın zamanda yapılacak personel istihdamı ile birlikte sorunların büyük ölçüde azaltılacağı öğrenildi.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Alim var yazıyorsunuz ama başvurular nereden yapılıyor o konuda bir bilgi yok lütfen biraz daha açıklayıcı bilgiler verin alım var demekle iş bitmiyor

  2. bi kerede dogru düzgün bilgi verin kardesim dönüp dolasıp aynı yere gelıyoz

  3. el altından alcaklar yine başvuru tarihi yok başka bişey yok .

  4. Düzgün bir şekilde bilgi verilse çok memnun oluruz nereye ne zaman başvurulacak hiç bir bilgi yok

  5. saatlerdir nette geziyorum başvuru yapacak yer yok,her site alım var yazıyor ama başvuracak yer yok.

  6. kpss den 79 puan adım yıne atanmadım boyle bıse olabılırmı ya