Kamu Personelleri

Tapuya Yakın Zamanda 200 Personel Alımı Yapılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde 1500 personel alımı yapılacağını ilk olarak ziyaretçilerimize biz duyurmuştuk.

Ayrıca 1500 alımla beraber gerçekleştirilecek olan 200 arşiv uzmanı alımının yapılmadığını “10 Ağustos 2017’deki haberimizde 200 Arşiv Uzmanı Alımı Unutuldu Mu?” başlıklı haberimizde ifade etmiştik.

Konu ile ilgili haberimizin detayları için TIKLAYIN.

TUFANOĞLU: 200 Personel Alımı Olacak

Bayındır Memur Sen Genel Başkanı Soner Can TUFANOĞLU da söz konusu personel alımlarına yönelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarından sonra alımların yapılacağını aktardı. 

Bir Yorum

  1. Peki harita mühendisi alımları ne olacak bu alımda harita mühendisi alınacak mı

  2. Tapu müdürlüğüne, tapu kadastro okuyan değilde emlak yönetimi okuyan niye giriyor hakkımızı yiyorsunuz. Haksızlık yapmayın. Ahirette sorgusunu veremezsiniz

  3. Kesinlikle bu alimin tapu mezunlarindan olmali yoksa ileride tapu mezunlarinda yigilma olacak ve bu buyuk bi sikinti insanlarin haklarina girmeyin yeni bir okul diye baska mezunlardan doldurmayin alimlari herkez bi umutla okuyor bu bolumu atanabilmek icin ahirette hesabini veremezsiniz onca kisinin hakkina girmeyin