Kamu Personelleri

Tarım Bakanlığı'ndan KPSS 2017/2 Merkezi Atamalarına İlişkin Duyuru!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile KPSS 2017/2 merkezi atamalarına ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. 

ÖSYM tarafından sonuçları açıklanan merkezi atamalar sonucunda, Tarım Bakanlığı’na ataması gerçekleşen adayların, atama işlemleri, başvuru evrakları ve bundan sonraki süreçlerde yapması gerekenlere ilişkin bilgiler verildi. 

TARIM BAKANLIĞI’NDAN MERKEZİ ATAMA DUYURUSU

Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruda; bakanlığın internet sitesi üzerinde, ataması gerçekleşen memur adaylarının istenilen belgeler ve doldurmaları gereken formların listelerinin yer aldığı belirtildi. Söz konusu duyuruda ayrıca, adayların istenilen belgeleri 3 Ocak tarihine kadar hazırlamaları ve teslim etmeleri gerektiği bildirildi. 

ATAMASI YAPILAN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ataması yapılan adaylardan istenilen belgeler şunlar. Beyan Formu, Tasdikli diploma veya çıkış belgesi, mal bildirimi beyannamesi, fotoğraf, sağlık raporu, (Devlet Eğitim ve Araştırma veya Üniversite Hastanelerinden alınacak), ÖSYM yerleştirme belgesi, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu. 

Ayrıca istenilen belgelere ek olarak beyan formunda, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı durumu, T.C. kimlik belgesi ve askerlik belgesi de teyit edilecek.