Kamu Personelleri

Tarım Bakanlığı Personel Alım İlanı Bir An Önce Yayımlanmalıdır

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’dan beklenen personel alım ilanı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’den beklenmektedir.

İLANIN BİR AN ÖNCE YAYIMLANMASI GEREKMEKTEDİR

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından personel alım ilanının bir an önce yayımlanması gerekiyor. 2016 KPSS puanı ile başvuru yapılabilmesi için söz konusu ilanın yayımlanması gerekiyor. 31 Ağustos 2018 tarihinde KPSS sonuçları açıklanacak. Bu sonuçlar açıklandıktan sonra ilan yayımlandığında 2016 KPSS puanı ile başvuru yapılmayacaktır. Bayram tatili de 9 gün süreceğinden 2016 KPSS puanı ile başvuru yapılabilmesi için ilanın bu hafta içinde yayımlanması gerekmektedir. 

Gıda Bakanı Fakıbaba bu yaşananlardan sonra açıklama yapmış görevlerini yaptıklarını ifade ederek 10 bin 551 personel alımı için gerekli yerlere yazılarını yazdıklarını ifade etmişti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli en kısa sürede 10 bin 551 personel alım ilanının yayımlanması için çalışmalarını tamamlamalı söz konusu ilan yayımlanmalıdır. 

ADAYLARIN TALEPLERİ

Bu konu hakkında adaylar çeşitli platformlardan personel alımının yapılması hakkında seslerini duyurarak sitemize de bu konu hakkında çeşitli geri bildirimler gönderiyorlar ve 2016 KPSS puanları yanmadan ilanın bir an önce yayımlanmasını talep ediyorlar. 

Bir Yorum

  1. Haber için teşekkürler .umarım yetkililerde sizler kadar duyarlı davranır .

  2. Biz boşuna konuşuyoruz siz de kamu personeli olarak boşuna yayinliyorsunuz . Ziraat mühendisleri unutulmuş ne alim var ne de bizden söz ediliyor malesef hayattan soguduk alım olacak deseler de inanmam artık .

  3. atama yapılsaydı güzel olurdu . en çok bekletilenler biziz ama biz bile artık vazgeçtik

  4. İşkurda dolu ziraat mühendisi alımı var özel sektör diyemi yanaşmıyorsunuz ?

  5. Benim eşimde askeri personel idi üstelikte KPSS dn iyide puan almıştı memurluga geçiş hakkıda olmasìnüça ragmen halen biryere atanamadı 14 yıl bu vatana hizmet etmiş birisi olarak bizde hakkìmızı ve ćocuklarımızn rıskını ietiyoruz sesimizi duyan yokmu napalım yani köprüleremi ćıkalım .Hakkımıza engel olanlar yollarìmıza taş koyanlar Allahından bulsun.

  6. Artık bu çağrılara kulak verin….ziraat mühendisi, veterineri, teknikeri,teknisyeni atama bekliyor