Kamu Personelleri

Tarım Ve Orman Bakanlığı 5 Bin Personel Alımı Başvurusu Hangi Tarihte Alınacaktır? OGM 1200 Orman Mühendisi, 2700 Orman Muhafaza Memuru, 800 Memur, 300 Şoför Alımı

Tarım ve Orman Bakanlığından atama bekleyenler için müjdeli haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamasında ise 1200 Orman Mühendisi, 2700 Orman Muhafaza Memuru, 800 Memur ve 300 Şoför alımı yapılacağını duyurmuştu.

13 Nisan 2019 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmeliğe göre Orman Genel Müdürlüğü bünyesine 1200 mühendis kadros ihdas edilmişti. Resmi Gazete’de yayımlanan kadro ihdas değişikliği ilan için ilk resmi adımın atılmasını sağladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise personel alımı hakkında yeni bir açıklama yaptı ve Hazine ve Maliye Bakanlığınca 5 bin kadronun tahsis edildiğini sözlerine ekledi.

Bakanlık gelinen süreçte ilan yayımlamadı ve pek çok aday OGM 5 bin personel alımının ne zaman yayımlanacağını merak ediyor.

Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamasında ise OGM 5 bin personel alımını duyurmuş ifadelerinde ise;

“Atama bekleyen kardeşlerime bir müjde vermek istiyorum. Orman Genel Müdürlüğü’müzde istihdam edilmek üzere;

1200 Orman Mühendisi 2700 Orman Muhafaza Memuru 800 Memur 300 Şoför olmak üzere toplamda 5 Bin personel alımı yapıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun.” demişti.

Norm kadro çalışmaları hakkında bilgi veren Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamasında ise;

“Norm kadro çalışmalarını orman tarafında henüz bitirdik” demişti.

Bakan Pakdemirli Hazine ve Maliye Bakanlığının 5 bin kadro tahsis ettiğini ifade ettiği açıklamasında ise;

“Bununla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile konuştuk. Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından bize 5 bin kadro tahsis edildi.

Bin 200 orman mühendisi, 2 bin 700 orman muhafaza memuru, 800 memur, 300 şoför olmak üzere 5 bin personel alımı yapacağız. Alınacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Tabii KPSS puanlarına göre alınacak.

Diğer meslek mensuplarıyla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. İnşallah ilerleyen günlerde ihtiyaç oldukça kadrolar tahsis edilecek. Biz de gerekli açıklamaları yapacağız.” demişti.

Bir Yorum

  1. Hangi illerde alım yapilacak ve söforlük içinde kps sartmi

  2. Tam olarak ne zaman aşım yapılacak ve ön lisans sanırım 800 memur kadrosuna dahil

  3. Ağac olduk beklemekten ses soluk yok mulakat istemiyoruz kpss puanıyla gitsin herkes

  4. Devamlı aynı haber gündemde tutuyorsunuz ama her gün aynı umutla bekliyoruz hala ilan yayınlanmadı

  5. Kamu yönetimi mezunlarına ağırlık verilmelidir sesimizi duyun artık lütfen destek verin

  6. Hergün başlık değiştirerek haber yayınlıyorsunuz beklemekten sıkıldık artık alınacaksa alınsın alınmayacaksa umutlandırmayın bizi

  7. Syn bakan pakdemirli alımların kpss ile olacağını söyledi fakat ogm mülakat olacak açıklaması yaptı hangisine inanıcaz biz

  8. 2.5 AYDIR 1200 ORMAN MÜHENDİSİ ALIMINI BEKLİYORUZ HAZİRAN AYINDA MÜLAKATSIZ KPSS PUANIYLA 1200 ORMAN MÜHENDİSİ ALIMINI BEKLİYORUZ

  9. Kaç yıldır orman muhafaza alımı bekliyoruz çıksın artık şu ilan tahammül kalmadı

  10. Lütfen alımı yapın artık lütfen ne zaman orman muhafaza memuru alımı yapacaksınız

  11. 5000 adet personeli nereye yerleştirecek acaba galiba her ağacın başına bir personel bırakacaklar. Arkadaşlar inanmayın bunlar hep yalan haber.

  12. 5000 adet personeli nereye yerleştirecek acaba galiba her ağacın başına bir personel bırakacaklar. Arkadaşlar inanmayın bunlar hep yalan haber.

  13. Ne 5bin atama yaptı bakan be vay canına. bu kadar insan umutlanıyor günde kaç defa bakıyoruz bişey çıkacakmı diye

  14. tüm prosüdür tam deniyo ama hala alım yok ne zamana kadar bekleyecez insanları umutlandırmayın