Kamu Personelleri

Tarım ve Orman Bakanlığına 10 Bin 551 Personel Alımı Plan Bütçe Komisyonunda Soruldu!

27. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nin Manisa Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Bekir Başevirgen tarafından Tarım ve Orman Bakanlığına 10 Bin 551 Personel Alımı detayları soruldu.

Başevirgen twitter hesabından yaptığı açıklamada ise;

“Tarım ve Orman Bakanlığına 10 Bin 551 Personel Alımı hakkında Bakana atamalarınızı ve işleyecek olan süreci sordum.” dedi.

Başevirgen açıklamalarında ise;

“Atama bekleyen kardeşlerim, arkadaşlarım, yaşadığınız bu atanamama mağduriyetinizin komisyonda dile getirilmesi   ve hakkınızın aranması boynumuzun borcudur. 

Bakana atamalarınızı ve işleyecek olan süreci sordum.

Bakan, net bir tarih vermemekle birlikte birkaç ay sonra bu konu ile ilgileneceklerini aynı zamanda verdiğimiz soru önergelerimizi yanıtlayarak bilgilendirme yapacaklarını söyledi. 

Konunun takibini bırakmayacağım.” dedi.

Bekir Başevirgen tarafından paylaşılan detaylar;

Tarım ve Orman Bakanlığına 10 Bin 551 Personel Alımı Plan Bütçe Komisyonunda Soruldu!Tarım ve Orman Bakanlığına 10 Bin 551 Personel Alımı Plan Bütçe Komisyonunda Soruldu!

Bir Yorum

  1. Tarım bakanı bizleri yine sıkıntılarımızla başbaşa bıraktı. Söz verilen atamalar sanırım gerçekleşmeyecek. Hani ne kanan ne de kandırılan olacaktık? Oysa bizler kandırıldık. 3 yıl işsiz kalmanın acısı bir başka. Bunu anlamalarını beklemiyorum. Ama ALAH'tan umut kesilmez. Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin…

  2. Devlet bize secimden once atama sozu verdi Bakanımız bu sözü tutmuyor

  3. Orman muhafaza memurları her yerde unutuluyor? İşi yapan muhafaza memuru ilgilenen mühendis
    Orman muhafaza adayları 2000 alım bekliyor bizi de duyurun.