Kamu Personelleri

Taşra Uzmanları Cumhurbaşkanından Destek İstedi!

Geçtiğimiz haftalarda bir araya gelen Vergi Uzmanları Platformu adına Turan ÇAPAN, İbrahim ÇELİK; Defterdarlık Uzmanları Derneği (DUDER ) Genel Başkanı Cemil DEMİR  ile Gelir Uzmanları Derneği (GUYADER) Genel Başkanı Ömer Ali ŞENOL taşra uzmanlarına yapılan haksızlık giderilene kadar ortak hareket etme kararı aldı. 

GÖRÜŞMEDEN MUTLU AYRILDILAR

Devam etmekte olan toplu sözleşme sürecinde taşra uzmanlarının sorununun çözüme kavuşması  ve farkındalık oluşturmak amacıyla   Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay SAMANCI’YI külliyedeki makamında  ziyaret eden Başkanlar ve beraberindeki heyet görüşmeden mutlu ayrıldılar.

ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Görüşmede  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulmak üzere taşra uzmanlarının 666 Sayılı KHK’dan kaynaklı mağduriyetleri ile taleplerini içeren  mektup ve bilgi notlarını Cumhurbaşkanına ileteceğini belirten SAMANCI ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konunun takipçisi olacağını belirtti. Yaklaşık 40.000 taşra uzmanını ilgilendiren taleplere  ilişkin  VERGİ UZMANLARI PLATFORMU, DUDER ve GUYADER’in ortak basın açıklaması bekleniyor.

KAMUPERSONELİ.NET

Bir Yorum

  1. Bu uzun süreli mağduriyet umarım cumhurbaşkanımizin devreye girmesiyle son bulur.Hepimizin bi evi eşi çocukları var bu mağduriyeti bize reva gören teşkilatın üst düzey bürokratlarını ise Allah'a havale ediyorum.

  2. inşAllah bu haksızlık son bulur sayın cumhurbaşkanımız gerekli talimatları ilgili yerlere verir.

  3. Çalışan uzmanları merkez ve taşra diye ayırıp çalışma barışının bozulmasına neden olan bu uygulamaya son verip adaletin tecelli etmesini istiyoruz.Umarım sizlerin vasıtasıyla sayın Cumhurbaşkanımız bu haksızlığa dur der.

  4. İnşAllah eşitsizlik sin bulur. Haklı mücadelemizde Sesimizi duyanların olması ümit verici.

  5. gelir uzmanları ve defterdarlık uzmanları olarak çok mağduruz bu konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını sabırsızlıkla beklemekteyiz
    inanıyoruzki cumhurbaşkanımızın bilgisi dahilinde olmayan bu ayrıştırmanın cumhurbaşkanımız bilgilendikten sonra çözüme kavuşacağından eminiz