Kamu Personelleri

TBMM Dışişleri Komisyonu Tarafından 10 Kanun Tasarısı Kabul Edildi

4 Mayıs TBMM Dışişleri komisyonunda 10 Kanun Tasarısı Kabul Edildi.

4 Mayıs 2016 tarihinde AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan Başkanlığı’nda toplanan TBMM Dışişleri komisyonunda kabul edilen kanun tasarıları öğrenildi.

Vergi Konularında Karşılıklı idari yardımlaşma sözleşmesi, Türkiye ile Nijer Devletinin ormancılık alanındaki işbirliği, Türkiye ile Tunus arasında Ormancılık ve Su Alanında İşbirliği, Yunanistanla ormancılık alanında mutabakat zaptı , Irak Cumhuriyeti Tarım Bakanlığı arasında orman ve ormancılık araştırmaları , Türkiye ile Romanya arasında ormancılık alanında işbirliği,  Yasadışı Kayıt Dışı ve Düzenlenmiş Balıkçılığı önleme , Türkiye ile Tunus arasında balıkçılık ve su ürünleri alanında protokol, Çiftçilik amaçlarıyla beslenen hayvanların korunmasına dair avrupa sözleşmesi, Balinacılığın düzenlenmesine ilişkin uluslarası sözleşme ile alakalı kanun tasarıları TBMM Dışişleri komisyonunda kabul edildi.

Resmi Gazete’de yayımlandıktan sonra yürürlüğe giren kanun tasarıları ve tebliğler hakkında tüm gelişmeleri ve daha fazlasını kamu haber sitesi kamupersoneli.net adresinde bulabilirsiniz.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, TBMM haberleri ve çok daha fazlası kamu personelinin doğru ve tarafsız sitesi kamupersoneli.net adresinde. Gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara