Kamu Personelleri

TCDD 356 İşçi Alımı Hakkında Duyuru Yayımlandı! TCDD Kadrolu İşçi Alımında Flaş Gelişme! 356 İşçi Alımı Kura Tarihleri

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yayımlanan duyuruda ise;

“86 tren teşkil işçisinin yanı sıra 42 demiryolu yol yapımı, bakım ve onarım makinesi operatörüyle beraber 188 demiryolu hat bakım onarımcısı ile 40 liman vinç operatörü kapsamında 356 işçi alımı işgücü talepleri Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 9 Nisan 2019- 15 Nisan 2019 tarihleri arasında yayımlandı.

Duyurulan işçi alım taleplerine başvuru yaparak Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ostim Hizmet Merkezince işyeri bazında gönderilen dosya listelerinde TABLO 1 içerisinde yer alan kişi sayısı, işyeirne alınacak işçi sayısından 4 kat fazla olması nedeniyle sözlü sınavlara alınacak adaylar 4 katı asil ve 4 katı ise yedek olmak üzere kura çekimi yapılarak belirlenecektir.

Bu kapsamda noter huzurunda düzenlecek kura çekimi 25 Nisan 2019 tarihinde saat 10:00’da TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresinde gerçekleştirilecektir.

Noter gözetiminde kura çekiminde asıl olarak belirlenen adaylar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ilanlarında yer alan şartlara uygun olup olmadıklarının kontrol edilmesi TCDD tarafından duyurulacak ve evrak teslimleir yapılacak.” denildi.

TÜM DETAYLAR “http://www.tcdd.gov.tr” WEB ADRESİNDE YER ALMAKTADIR.