Kamu Personelleri

TCDD 356 İşçi Alımında Yeni Gelişme! Yedek Aday Yerleştirme Duyurusu Yayımlandı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 356 işçi alımında yeni gelişme….

356 işçi alımında yedek adaylardan gelmeyenlerin yerine yeni yedek adayların yerleştirileceği açıklandı… İşte ayrıntılar.

TCDD tarafından yayımlanan duyuruda ise;

“Teşekkülümüz işyerlerine alınacak 356 işçi için sözlü sınavına katılacakların belirlenmesi amacıyla, 25.04.2019 tarihinde Noter huzurunda yapılan kura çekiminde yedek olarak belirlenip, yedek sırasına göre çağrılanlardan evrak teslimine gelmeyen ve istenilen şartları taşımadığı için başvurusu kabul edilmeyenlerin yerine, sıradan YEDEK olarak belirlenen adayların evrak teslimi” denildi..

İŞTE TCDD RESMİ DUYURUSU

Teşekkülümüz işyerlerine alınacak 356 işçi için sözlü sınavına katılacakların belirlenmesi amacıyla, 25.04.2019 tarihinde Noter huzurunda yapılan kura çekiminde yedek olarak belirlenip, yedek sırasına göre çağrılanlardan evrak teslimine gelmeyen ve istenilen şartları taşımadığı için başvurusu kabul edilmeyenlerin yerine sıradaki YEDEK  adaylar evrak teslimine çağrılmıştır. 

Yedek sırasına göre çağrılacak yedek adayların listesi TABLO 1 de bulunmaktadır. 

TABLO 1 de  bulunan yedek adayların, İŞKUR ilanında belirtilen şartları taşıyıp taşımadıklarının kontrol edilerek sözlü sınavına katılabilmesi için adları karşısında belirtilen tarih ve saatlerde aşağıda belirtilen evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine gelerek teslim etmeleri gerekmektedir.  

TABLO 1 de  bulunan yedek adaylardan istenen şartları taşımayanların, başvuruları kabul edilmeyecek ve sözlü sınavına alınmayacaktır. Bunlar hakkında tutanak düzenlenecek ve İŞKUR a bildirilecektir. 

İSTENEN BELGELER 

1- Meslek Lisesi Diploma fotokopisi, (aynı zamanda ön lisans ve lisans mezunu adaylar ön lisans ve lisans diploma fotokopisi getirecek.) 

2-T.C. Kimlik numarası bulunan Adli Sicil Kaydı (Cumhuriyet Savcılığı veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr.  adresinden alınacak, adli sicil kaydı olanlar her sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararını getirecektir.), 

3- Devam eden eğitim durumu olanlar durumunu belirtir belge, 

4- Nüfus cüzdan fotokopisi, 

5- Askerlik durum belgesi (Askerlik Şubesi veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr.  adresinden alınacaktır. Alınacak belgede terhis, tecil, bedelli veya muaf olduğu belirtilmiş olacaktır. Askerlik çağında olmayanlar durumlarını dilekçe ile bildirecektir.), 

6- Öncelikli Belgesi (Kamuda daimi işçi iken ayrılan, askerde üstün başarı belgesi alan v.b) 7- İş Talep Bilgi Formu (TCDD web sitesinde yayınlanmıştır. Resimli ve eksiksiz olarak doldurulacak) 

8- Güvenlik Soruşturması Arşiv Araştırması Formu (TCDD web sitesinde yayınlanmıştır. Resimli ve eksiksiz olarak bilgisayar ortamında 1 adet doldurulacaktır.) ” denildi…

TÜM DETAYLAR: “http://www.tcdd.gov.tr/duyurular” WEB ADRESİNDE YER ALMAKTADIR