Kamu Personelleri

TEİAŞ 200 Kamu Personeli Alımı Atama Duyurusu Yayımlandı

TEİAŞ, 137 Elektrik ve 16 Elektronik Teknisyeni ile 47 Elektrik Teknikeri olmak üzere toplam 200 eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla 06-07.05.2017 tarihlerinde yapılan sözlü/mülakat sınavlarında başarılı olarak atanmaya hak kazanan adaylar açıklandı.

Asil olarak kazanan adayların, Güvenlik soruşturması ve Arşiv araştırması formunu 3 adet bilgisayar ortamında doldurarak en kısa sürede “Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı caddesi No:12 kat:16 Balgat/ÇANKAYA/ANKARA” adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ataması yapılan adayların işe başlatılmadan önce Güvenlik Soruşturmaları yapılacaktır.

  www.teias.gov.tr adresinin duyurular kısmından temin edecekleri Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formunu bilgisayar ortamında 3 nüsha halinde doldurmaları, tüm nüshalara fotoğraf yapıştırmaları ve imzalamaları gerekmektedir.

3 nüsha olarak hazırlanan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu ile Adli Sicil Belgesinin Şirketimiz İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi veya iadeli aps olarak gönderilmesi gerekmektedir. Adaylardan istenilen diğer belgeler de Güvenlik Soruşturması olumlu sonuçlanan adaylardan göreve başlatılmadan önce istenilecektir.

12.04.2000 tarihli ve 24018 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliğinin “Yöntem” başlıklı 12.maddesinin c fıkrasında “Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılması isteminin ilgili makama ulaşmasından itibaren arşiv araştırması sonuçları en geç 30 gün, güvenlik soruşturması sonuçları en geç 60 gün içinde cevaplandırılır.” denilmekte olup adayların işe başlatılmadan önce geçebilecek süreyi OHAL sürecini de dikkate alarak hesaplamaları gerekmektedir. Güvenlik Soruşturması olumlu sonuçlanan adaylara göreve başlamaları için tebligat yapılacaktır.

Atanmaya hak kazanan adaylardan istenilen belgeler şöyle:

* Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden Alınacak Sağlık Kurulu Raporu

* Lise Diploması

* KPSS Sonuç Belgesi/Öncelikliler İçin Öncelik Durumunu Gösterir Belge

* Askerlik Durum Belgesi

*  Nüfus Cüzdanı

*  Fotoğraf (2 Adet)