Kamu Personelleri

Ticaret Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

Ticaret Bakanlığı daha önceden yapmış olduğu bir açıklama ile sözleşmeli personel alımı sözlü sınavlarında başarılı olan adayların görev yerleri için kura çekileceğini duyurmuştu. 

Bakanlık internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli personel alımı görev yerleri için gerçekleştirilen bu kura sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Ticaret Bakanlığı yayımladığı duyurusunda adayların kura sonucuna göre göreve başlayabileceklerini açıkladı. 

TİCARET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI

Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru metninde, kura çekim işlemlerinin 11 Ekim tarihinde gerçekleştirildiği bildirildi. Adayların kura sonuçlarını bakanlığın internet sayfası üzerinden öğrenebileceklerini duyurulduğu açıklamada ayrıca adaylara belge tebligatı yapılmayacağı açıklandı. 

Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alımı kura sonuçlarına ilişkin yayımlanan duyuru metninde şu ifadelere yer verildi. 

Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alımı kapsamında 21.06.2018-20.07.2018 tarihleri arasında yapılan sözlü sınavı kazananların atama yapılacak yerlerinin tespitine ilişkin kura çekimi bugün saat 14:30’da Bakanlığımız toplantı Salonunda bilgisayar ortamında gerçekleştirildi. Atama onayları daha sonra bakanlığımız web sitesinde ilan edilecek olup adaylar tebligat beklemeksizin atama onayı ilanından sonra göreve başlayabilirler.