Kamu Personelleri

Ticaret Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Ticaret Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile Büro personeli, Gümrük Muhafaza Memuru, Muayene Memuru kadrolarına yapılacak olan sözleşmeli personel alımı yerleştirmelerinin tamamlandığını duyurdu. 

Bakanlık yayımladığı duyurusunda adayların yerleştirme sonuçlarına Ticaret Bakanlığı web sayfası üzerinden ulaşabileceklerini bildirirken ataması yapılan adayların hangi işlemleri yapacakları açıklandı. İşte Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru metni, 

TİCARET BAKANLIĞI’NDAN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ATAMA ONAYI DUYURUSU

Ticaret Bakanlığı yerleştirme sonuçlarına dair yapmış olduğu açıklamasında, Haziran ayı sonu ve Temmuz ayı başında gerçekleştirilen sözlü sınavlarda başarılı olan adayların bakanlığın merkez ve taşra teşkilatına atamalarının yapıldığını duyurdu. Bu kapsamda adayların göreve başlamalarının kendilerine yapılacak olan tebligatlardan sonra olacağı ilan edildi. 

Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları duyurusu, ”Sözleşmeli personel alımı kapsamında 21.06.2018 – 20.07.2018 tarihleri arasında yapılan sözlü sınavı kazanan adaylar için yapılan kura çekimi sonrasında Bakanlığımız Merkez-Taşra teşkilatında 22.10.2018 TARİHLİ BAKANLIK MAKAMININ ONAYI ile personel yerleştirmesi yapılmıştır. Ataması yapılan personel tebligat beklemeden görevine başlayabilecek olup tebligat yapılmasını bekleyen personelin ise tebligat yapıldıktan sonra yol süresini izleyen iş günü görevlerine başlaması gerekmektedir.”