Kamu Personelleri

TKDK'ya Memur Personel Alım İlanı Bekleniyor !

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik kendisine ait resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapmış ve 2058 personel alımının ÖSYM aracılığı ile yapılacağını ifade etmişti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik bu açıklamalarının yanı sıra Facebook hesabı üzerinden TKDK için 200 personel alımı yapılacağını da ifade etmişti. Bakan Çelik’in açıklamalarını hatırlayalım;

FARUK ÇELİK:

“Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’na (TKDK) ise yıl içinde 200 kişi alacağız. Bu konudaki detayları ise önümüzdeki günlerde netleştireceğiz.” Bakan Çelik’in açıklamalarının detayları için TIKLAYIN.

İLAN BEKLENİYOR

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2058 personel alımına ilişkin tercihler ÖYSM tarafından 22 Haziran 2017 ile 4 Temmuz 2017 tarihleri arasında alındı. Adaylar GTHB 874 Ziraat mühendisi, 328 Gıda Mühendisi, 96 Su Ürünleri Mühendisi, 10 Balıkçılık Mühendisi, 33 Harita Mühendisi ve 717 Veteriner Hekim kadroları için tercih işlemlerini gerçekleştirdiler. Bakan Çelik’in açıklamalarına istinaden GTHB 2058 personel alımının yanı sıra TKDK için de 200 personel alımı yapılacak. Söz konusu alımın yapılacağı ifade edildi ancak ilan hala yayımlanmadı. Söz konusu ilanın bir an önce yayımlanması için adaylar taleplerini belirtiyorlar.