Kamu Personelleri

TRT 'de 400 FETÖ'cü Personel Terör Örgütüne Bağış Yapmış

 TRT ‘de 400 Personel’den Düzenli Himmet Toplanmış

 Hain emellerini hayata geçirmek ve Türkiye’yi kana bulamak isteyen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ‘nün yapısı her geçen gün daha da açığa çıkıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarına kendi elemanlarını yerleştirmekle kalmayan, yerleştirilen elemanlarından himmet adı altında haraç toplayan terör örgütü’nün TRT’de de büyük bir yapılanma içerisinde olduğu öğrenildi.

Terör Örgütüne Maaşlarının Bir Kısmını Himmet Adı Altında Gönderdiler
A Haber’in haberine göre , devletin kritik kurumlarına senelerce süren istihbarat faaliyetleri ile sızan Fetullahçı Terör Örgütü mensupları TRT’de de yuvalanmış durumda. Eli kanlı, katil örgütün militanları her ay TRT’den aldıkları maaşın bir kısmını terör örgütüne himmet adı altında aktarıyordu.

Düz Metinler Karşılığında Ödeme Alıp Terör Örgütüne Aktarmışlar

17-25 Aralık darbe girişimimlerinden sonra TRT içerisinde 550 kişinin açığa alındığı, bir bölümünün ise tasviye edildiği biliniyordu. Kurm içerisinde çalışan FETÖ bağlantılı 400 kaşeli muhabir, gönderdikleri haber değeri olmayan metinler karşılığında para almış, bu paraların büyük bir kısmınıda himmete aktarmış.  TİB ‘den sonra TRT’yi de inceleme altına alan Başbakanlık Teftiş Kurulu, kurum içerisinde örgüt ile bağlantılı olduğu tespit edilen kişilerin işine son vermek için araştırmalarını derinleştirdi.

Kamupersoneli.net | Ankara