Kamu Personelleri

TTK 1500 Personel Alımı Yıl Sonuna Yetişecek !

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’yı ziyaret etti. 

TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu’nun İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’yı ziyaretinde TTK’ya işçi alımı hakkında görüşmeler yapıldığı ifade edildi.

PERSONEL ALIMI YIL SONUNA KADAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Türkiye Taşkömürü Kurumuna işçi alımları hakkında talimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği ifade edilerek işçi alımlarının yıl sonuna kadar gerçekleştirileceği yetkililer tarafından açıklandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce TTK’ya personel alımı hakkında bir açıklama yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan söz konusu açıklamalarında “İnşallah bu yıl sonuna kadar TTK’ya bin kişi alacağız. Önümüzdeki yıl da buna 500 ilavemiz olacak, toplamda bin 500” ifadelerine yer verdi.

BAKAN DÖNMEZ’İN AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez de konu hakkında bir açıklama yapmıştı. Bakan Dönmez açıklamalarında “Cumhurbaşkanımız seçimlerden önce burada Türkiye Taşkömürleri Kurumu’na bin 500 işçi alımıyla ilgili bir söz vermişti. Bu bizim için talimat mahiyetindedir. Arkadaşlar çalışmalarını devam ettiriyorlar. Çalışma Bakanlığımızla İşkur’la istişareler aşamasında. O süreci hızlıca tamamladıktan sonra inşallah süratle işçi alımını gerçekleştirmiş olacağız” ifadelerine yer verdi. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Peki yaş farkı ne olacak ilk konuşulduğu zaman 35 demiştiniz 32 bari olsa okadar çok işsizihtiyacı olan varki.