Kamu Personelleri

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu İstihdam Seferberliğine Katılmayacak Mı?

2017/3 merkezi yerleştirmesiyle Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun Sözleşmeli Pozisyonlarına 17 Mart’ta 3882 personel ataması yapılmıştı. Bu yerleştirmede Türkiye Halk Sağlığı Kurumu personel alımı yapmamıştı. Atama bekleyen sağlıkçılar da umutla yeni bir alım yapılmasını talep etmektedirler.

3 Ekim 2016’da Kadrolarda Düzenleme Yapıldı

Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun boş kadrolarında düzenleme yapılmıştı. 200 Biyolog, 560 Psikolog, 1000 Fizyoterapist, 520 Diyetisyen, 200 Çocuk Gelişimcisi kadrosu oluşturulmuştu. Bu değişiklikler atama bekleyen adaylar için bir umut olsa da Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun ihtiyaçlar doğrultusunda belirtilen unvanlarda ne zaman alıma çıkacağı belirsizdir.

KAMUPERSONELİ.NET DEĞERLENDİRMESİ: Kamupersoneli.net olarak Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun da istihdam seferberliğine katkı sunmasını ve personel alımı yapmasını bekledik ancak şu ana kadar hiçbir açıklama yapılmadı. Personel alımında prosedürler ve atama izinleri bir an önce tamamlanırsa Halk Sağlığı Kurumu da vakit kaybetmeden personel alımı yapmalıdır.

Eğer kısa zamanda personel ilanına çıkmak mümkün değilse atama bekleyen adaylara 2016-1 Haziran döneminin personel alım planlamasının açıklanması faydalı olacaktır. Yani 3 Ekim 2016’da yapılan düzenlemelerin atamaya dönüşmesi konusunda adaylara bilgilendirme yapılması olumlu olacaktır.

ZEKİ KARA/ KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Eski mezun hemşirelerin neden ataması yapılmıyor.bizlerde okul bitirdik ama atanamiyoruz

  2. Orman ve Su İşleri Bakanlığı niye hala bir açıklama yapmıyor kadrolar ile ilgili istihdam seferberliğine katılmayacak mı yoksa 2017 yılı performans planlamasında 1100 personel alımı planlanmaktadır yazıyordu ne zaman açıklama yapılacak orman mühendisleri olarak artık bir açıklama bekliyoruz müjde bekliyoruz..!!!

  3. acilen personel ihtiyacı olan tapu kadastro müdürlüklerinin alımını heyecanla bekliyoruz.daha ne kadar bekleyeceğiz.açıklama istiyoruz!

  4. Biz PSIKOLOGLAR Mart aliminda bize Kadro acilmamasindan dolayi büyük bir hayal kirikligi ve kaygi duymaktayiz..Psikologlar atama istiyor.