Kamu Personelleri

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Sosyal Çalışma Programı (SÇP) Kapsamında Asıl Olarak Belirlenenlerin Yapması Gerekenler!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesi üzerinden Sosyal Çalışma Programı (SÇP) kapsamında düzenlenen kura işlemleri kapsamıda asıl olarak belirlenenlerin yapacağı işlemler açıklandı.

Sosyal Çalışma Programı listelerinin Hizmet Sağlayıcı Kurumlarla (yüklenici) paylaşıldığı duyuruldu ve SÇP kapsamında asıl olarak belirlenenlerin alt kısımda yer alan bilgilere göre işlemlerini yapması talep edildi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesinden yayımlanan duyuruda ise;

“Asıl olarak seçildiğiniz programı düzenleyen Hizmet Sağlayıcı Kuruma aşağıdaki belgeleri en geç program başlangıç tarihinde (08.07.2019) sunmanız gerekmektedir: (Hizmet Sağlayıcı Kurumu başvurularım ekranından görüntüleyebilirsiniz.)

1- E-devletten aynı gün indirdiğiniz öğrenci belgesi

2- 2018-2019 yılı güz döneminin (Güz olarak belirtmeyen okullarda 1. dönem) Genel Not Ortalamasını gösterir transkript belgesi (not döküm cetveli)

(Bu belgenin aynı gün edinilmiş olması gerekmez)

3- Hazırlık sınıfını bitirenler için hazırlık sınıfının başarıyla bitirildiğini gösterir belge (Bu belgenin aynı gün edinilmiş olması gerekmez)

Program sırasında mezun olacaksanız mutlaka hizmet sağlayıcı kuruma ve İŞKUR İl Müdürlüğüne bu durumu bildirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde kurum hizmetlerinden 24 ay yasaklanma ihtimaliniz bulunmaktadır. Örneğin 8 Ağustos’ta mezun olan katılımcı bu durumunu en geç 7 Ağustos’ta kuruma bildirmeli ve programdan ayrılmalıdır.

Hizmet Sağlayıcı Kuruma belgeleri sunduğunuzda Sosyal Çalışma Programı Genelgesinin ekinde de bir örneği yer alan Katılımcı Taahhütnamesini okuyarak isminizin karşısındaki çalışma günlerini inceleyip son sütundaki boşluğa imzanızı atmanız gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi..

Bir Yorum

  1. En son tarih pazara geliyor son pazartesi mi ogrenebilirmiyim

  2. En son tarih pazara geliyor son pazartesi mi ogrenebilirmiyim