Kamu Personelleri

Türkiye Kamu Sen Başkanı İsmail KONCUK : "Kamu-Sen 1 Mayıs Kutlamayacak!"

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 1 Mayıs kutlamayacaklarını ve söz konusu kararın nedeni olarak şu şekilde konuştu ; “Şehitlerimize saygımız, milletimizin yaşadığı büyük üzüntü sebebiyle kutlamayacağız” Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en büyük ikinci konfederasyonu olan Türkiye Kamu-Sen’e bağlı 450 üye bulunuyor.

Türkiye Kamu-Sen Başkanı Sn. İsmail Koncuk , Twitter hesabı üzerinden 1 Mayıs kutlamalarının yapılmayacağını ve söz konusu kutlamaları yapmamalarındaki nedenin son zamanlarda artan terör faaliyetleri nedeniyle şehitlerimizin çokluğu olarak gösterdi. Türkiye Kamu-Sen Başkanı Sn. İsmail Koncuk Twitter Üzerinden yaptığı açıklamada “Şehitlerimize saygımız, milletimizin yaşadığı büyük üzüntü sebebiyle 1 Mayıs’ta bu yıl kutlama yapmayacağız. Ancak çalışma hayatında yaşanan her problemi her şart altında dile getirmeye devam edeceğiz. Millet tasada, kıvançta bir olan insan topluluğudur.Türkiye Kamu Sen Aziz Milletimizin sevincine de, üzüntüsüne de ortaktır” dedi.

İsmail Koncuk: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı, bayram havasında kutlama imkanı kalmadı

Sn. İsmail Koncuk, açıklamasında şehit haberlerinden yaşanılan üzüntünün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramının önüne geçtiğini ve söz konusu ortamda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı kutlamanın imkanının kalmadığını şu sözlerle dile getirdi ; “Şehitlerimiz bizim yüreğimizi kanatıyor, bir bölgemizde adeta savaş var, ocaklara ateş düşüyor. Babalar, kardeşler, eşler perişan. Böyle bir ortamda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı, bayram havasında kutlama imkanı kalmadı. Bu bize keyif vermez. Bu kararı yönetim kurulu üyelerimizle ittifakla aldık. Böyle bir ortamda şehitlerimizin acısını yüreğimizde hissetmemiz gerektiğini arkadaşlarımız ifade ettiler ama umuyoruz önümüzdeki yıl Türkiye normal şartlara dönerse, daha büyük heyecanla 1 Mayıs’ı alanlarda kutlarız. Şu anda bayram tadında bir kutlamanın bize yakışır bir tavır olmayacağını düşünüyoruz.” dedi.

Kamu personeli | Ankara