Kamu Personelleri

Ulaştırma Bakanlığı Kadrolu Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kamu Yönetimi, Mütercim-Tercümanlık, İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun olan adayların arasından 4 adet Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı alımı yapmak için ilana çıkmıştı. 

Söz konusu ilana başvurular ise 26 Ocak 2018 tarihinde sona ermişti. Konu ile ilgili olarak söz konusu personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru ile kamuoyu ile paylaşıldı.

Başvuru sonuçlarına ilişkin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak paylaşıyoruz. İşte duyuru:

ULAŞTIRMA BAKANLIĞINDAN YAYIMLANAN DUYURU

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda “27 Aralık 2017 tarihinde yayımlanan Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı Personel Alımı İlanına yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucu sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylara ilişkin duyuru;

Bakanlığımız Merkez Teşkilatında Genel İdare Hizmetleri sınıfında 7 nci ve 8 inci derecelerde münhal bulunan Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı kadrolarına “Bakanlıklar ve Başbakanlık Bağlı Kuruluşları Avrupa Birliği Uzmanlığı Yönetmeliği” hükümleri esaslarınca sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylara ilişkin liste aşağıdadır.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURUSU OLUMLU OLANLAR NE YAPACAK?

Peki başvurusu olumlu olan adaylar ne yapacak? Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda “Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların 19/02/2018 Pazartesi günü 14:00’ da “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Hakkı Turayliç Caddesi No: 5 Emek/ANKARA” adresinde A Blok 2. Kat Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.