Kamu Personelleri

Yargıtay Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Sonuçları Açıklandı

Yargıtay Başkanlığı geçtiğimiz dönemlerde yayımladığı bir duyuru ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere bilişim personeli alımı yapacağını duyurmuştu. 

Yargıtay Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvuruda bulunanlar başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından sınavlara katılmışlardı. Yargıtay Başkanlığı resmi web sayfasından yayımladığı bir duyuru ile sınav sonuçlarının belli olduğunu duyurdu. 

YARGITAY SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kurum tarafından yayımlanan duyuruda, Sözleşmeli Bilişim Personeli kadrosu için sınava giren adayların sınav sonuçlarının ilan edildiği ve adayların sonuçlarını Yargıtay Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden erişim sağlayabilecekleri açıklandı. 

Yayımlanan duyuruda ayrıca başarılı olan adayların bundan sonraki süreçte neler yapacaklarına dair bilgiler verildi. 

YARGITAY BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YAYIMLANAN DUYURU

”Başkanlığımızca yapılan, Sözleşmeli Bilişim Personeli (3-kat Java Yazılım Uzmanı, 2-kat Web Programlama ve Tasarım Uzmanı) alımı sınav sonuçlarına ilişkin listeye ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız. Asil adayların atanmalarına esas olmak üzere, 15/10/2018 mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen evrakı Başkanlığımız Personel ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri ve 22/10/2018 tarihinde göreve başlamak üzere Başkanlığımızda hazır bulunmaları hususu, İlanen duyurulur.

İstenilen Belgeler; 1. 4 Adet fotoğraf (erkek adaylar için kravatlı) 2. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi 3. İkametgâh ilmuhaberi (E-devlet) 4. Sağlık raporu (Aile Hekimi) 5. Diploma aslı ve fotokopisi 6. Adli Sicil Kaydı ve Adli Arşiv Sicil Kaydı Belgesi (E-devlet) 7. Askerlik belgesi (E-devlet)