Kamu Personelleri

YÖK Kurumsal Değerlendirme Süreci Toplantısı

Yüksek Öğretim Kurulunun resmi internet sitesinde 13 Nisan 2016 tarihinde bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Yüksek Öğretim Kalite Kurulu tarafından kurumsal değerlendirme süreci bilgilendirme toplantısının düzenlendiği duyuruldu. Yüksek Öğretim Kurulu tarafından yayımlanan açıklama şöyle;

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından “Kurumsal Değerlendirme Süreci Bilgilendirme Toplantısı”, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan Uzun’un katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Yükseköğretim kurumlarındaki iç ve dış değerlendirme sürecinin nasıl yürütüleceği, iç değerlendirme ölçütleri ve ilgili raporların nasıl hazırlanacağı ile dış değerlendirmenin ne şekilde gerçekleştirileceğine ilişkin olarak yükseköğretim kurumları ile bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen toplantı YÖK Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya ayrıca YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu, YÖK Üyeleri Prof. Dr. Hasan Mandal, Prof. Dr. Mehmet Şişman, Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar, Dr. M. Emin Zararsız, Yükseköğretim Kalite Kurulu Üyeleri, YÖK Başkan Danışmanları, üniversitelerin Kalite Komisyonu Başkanları ile kalite güvencesi çalışmalarını yürüten temsilcileri de iştirak etti.