Kamu Personelleri

YSK Seçim ve Şube Müdürlüğü Sözlü Sınavına Katılmaya Hak Kazana Adaylar Listesi Açıklandı!

YSK tarafından yayımlanan duyuru kapsamında;

Yüksek Seçim Kurulu Merkez Teşkilatı Şube Müdürü ve Görevde Yükselme Seçim Müdürü ve Açıktan Atama Seçim Müdürü kadrolarına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi başkanlığı tarafından gerçekleştirilmiş olan yazılı sınav sonuçlarına yönelik olarak sözlü sınavlara katılmaya hak kazanan adaylar ile sözlü sınav tarihleri açıklandı.

Ayrıca açıklanan detaylara göre;

Görevde Yükselme Şube Müdürlüğü için alt limit puanı 60 olup, 60 puan alan adaylarla birlikte sözlü sınava katılacak aday sayısı 61 kişi olarak açıklandı.

Görevde Yükselme Seçim Müdürlüğü için alt limit puanı 63 olup, 63 puan alan adaylarla birlikte sözlü sınava katılacak aday sayısının 341 kişinin olduğu açıklandı.

Açıktan Atama Seçim Müdürlüğü için alt limit puanı 81 olup, 81 puan alan adaylarla birlikte sözlü sınava katılacak aday sayısı ise 1051 olarak duyuruldu.

Açıktan atama seçim müdürlüğü için sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların Başkanlık Kurumsal internet sitesinde yayınlanan ve usulüne uygun şekilde doldurarak imzaladıkları, fotoğraf yapıştırılmış 3 adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu ve 2 adet nüfus cüzdanı fotokopisini en geç 15 Ekim 2018 tarihine kadar Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığında olacak şekilde Başkanlığımıza ulaştırmaları talep edildi.