Kamu Personelleri

Ziraat Bankası 2016 Yılı Bitmeden Personel Alımı Yapacak mı ?

2016 yılının son çeyreğine girdiğimiz Kasım ayı itibariyle neredeyse bütün bankalar personel alım ilanına çıktı. İş Bankası Ekim ayında memur alımı yapacağını duyurdu, başvuruları başladı ve sona erdi. Halk Bankası 565 personel alım ilanı verdi. Başvurular sona erdi ve başvuran adaylar sınava tabi tutulacak.

Garanti Bankası, ING Bank ve diğer bankalar personel alım ilanları yayınlarken Ziraat Bankası hala bir ilan yayınlamadı ve personel alımı konusuna dair bir duyuru yayınlamadı. Ziraat Bankası 2016 yılı sona ermeden personel alımı yapacak mı ?

Ziraat Bankası’nın resmi sitesi üzerinde bulunan İnsan Kaynakları sayfasında personel alım ilanına ilişkin bir açıklama yok henüz. Ziraat Bankası’nın personel alım ilanlarını İnsan Kaynakları duyurularından ilan ettiğini biliyoruz. Ziraat Bankası İnsan Kaynakları’da: 

“Değerli Adayımız,​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Bankamız işe alım sınavlarına ilişkin duyurular alım zamanlarında, bu sayfadan ve Bankamız resmi sosyal medya kanallarından yapılmaktadır.

Resmi sayfalarımız dışında, Bankamız tarafından işe alım yapılacağına ilişkin duyurulara lütfen itibar etmeyiniz. Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, esenlikler dileriz.​” duyurusu yer alıyor.

Duyurudan da anlaşılacağı üzere Ziraat Bankası personel alımlarını sadece resmi sitesi üzerinden duyuruyor. Şu ana kadar bankadan herhangi bir personel alım ilanı ya da duyurusu yayınlanmamış olmasına rağmen, önümüzdeki günlerde Ziraat Bankası’nın personel alım ilanına çıkması bekleniyor.

Banka personel alım ilanlarından, Ziraat Bankası personel alımından ve daha fazlasından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

Kamupersoneli.net|Ankara