Kamu Personelleri

Ziraat Bankası 2017 Yılında Personel Alımı Yapacak mı?

2016 yılı ve 2017 yılının ilk ayı itibariyle neredeyse bütün bankalar personel alım ilanları yayımladı ve yayımlamaya da devam ediyor. İlanlar, bankaların resmi sitelerinde yer alan İnsan Kaynakları bölümünden veya kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanıyor.

İş Bankası ve Halk Bankası’nın da personel alım ilanları yayımlamasıyla beraber, ‘Ziraat Bankası personel alımı yapacak mı?’ sorusu akıllara geliyor. 

Ziraat Bankası’nın personel alım ilanı 2016 yılının son aylarında beklenmesine rağmen herhangi bir ilan ya da duyuru yayımlanmadı. 2017 yılının 2.ayına girdiğimiz şu günlerde adaylar Ziraat Bankası’nın personel alım ilanının yayınlanmasını bekliyor.

Ziraat Bankası 2017 yılında personel alımı yapacak mı?

Banka, personel alımı yapıp yapmayacağına dair bir ilan ya da duyuru yayımlamadı. Ziraat Bankası’nın İnsan Kaynakları sayfasına giriş yapıldığında, adayların karşısına: 

“Değerli Adayımız,​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ Bankamız işe alım sınavlarına ilişkin duyurular alım zamanlarında, bu sayfadan ve Bankamız resmi sosyal medya kanallarından yapılmaktadır.Resmi sayfalarımız dışında, Bankamız tarafından işe alım yapılacağına ilişkin duyurulara lütfen itibar etmeyiniz. Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, esenlikler dileriz.​” yazısı çıkmaktadır.

Banka personel alım ilanı yayımladığında resmi sitesinde yer alan duyurular bölümünden ilana erişim sağlanabilecek.