• Haberler
  • Ekonomi
  • Kanal İstanbul için değil Evdekal dediğiniz millet için harcanmalıdır!

Kanal İstanbul için değil Evdekal dediğiniz millet için harcanmalıdır!

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadele etmeye çalıştığı bir dönemde Saray yönetiminin Kanal İstanbul ihaleleriyle uğraştığını kaydeden Özkoç, 'Türkiye'nin çok önemli bir gündemi var koronoviris, birilerinin gündemi Kanal İstanbul.Vatandaş can derdinde, Sara

Türkiye’nin koronavirüs ile mücadele etmeye çalıştığı bir dönemde Saray yönetiminin Kanal İstanbul ihaleleriyle uğraştığını kaydeden Özkoç, “Türkiye’nin çok önemli bir gündemi var koronoviris, birilerinin gündemi Kanal İstanbul. Vatandaş can derdinde, Saray rant derdinde. Krizden istifade Kanal İstanbul için kazma vurmaya hazırlanıyorlar, Odabaşı ve Dursunbey köprüleri için ihaleye çıkıyorlar.

KANAL İSTANBUL İHALESİ TRAJİKOMİK

Trajikomik değil mi? Diğer ülkeler kendi vatandaşlarını bu süreçte nasıl hayatta tutabileceklerini, ekonomik zorlukları nasıl aşabileceklerini düşünürken, bizimkiler Kanal İstanbul’u düşünüyor. G gerçekten trajikomik değil mi? Korona ile ilgili 100 milyar lira ayrıldığı söyledi. Kanal İstanbul için 75 milyar ayrıldı. Gerçekten önceliğimiz Kanal İstanbul mu? Bugün önceliğimizin daha çok test yapılması, oksijen tüpleri, solunum cihazı üretilmesi olması gerekmez mi? 75 Milyar TL varsa, Kanal İstanbul için değil evde kal dediğiniz millet için harcanmalıdır” diye konuştu.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme