Kastamonu'da bir köy karantina altına alındı!
Konuyla ilgili karar Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alındı.İlçeye bağlı olan Yavuç Köyü'nde son dönemde artan vaka sayılarını engellemek adına karantina uygulaması başlatıldı.
Konuyla ilgili karar Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alındı. İlçeye bağlı olan Yavuç Köyü'nde son dönemde artan vaka sayılarını engellemek adına karantina uygulaması başlatıldı.
GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANDI
Bunun üzerine gelen son dakika haberine göre Taşköprü İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararına göre Taşköprü'ne bağlı Yavuç Köyü'ne giriş ve çıkışlar yasaklandı.
TEK NOKTADAN GİRİŞ YAPILACAK
Yavuç Köyü'nde girişlerin yasaklandığı ve sadece tek noktadan giriş yapılabileceği ifade edildi. Buna ilişkin ekiplerin 24 saat esasına göre nöbet tutacağını belirtildi.
14 KARANTİNAYA ALINMIŞTI
Geçtiğimiz günlerde de artan vaka sayısı sebebiyle Doğanyurt ilçesine bağlı Akçabel Köyü'nde de 14 günlük karantina uygulaması yapılmıştı.
Bakmadan Geçme





