- Haberler
- Personel Alımı
- Kılıç : "3 Bin Personeli KPSS ve Mülakatla Aldık ! Mülakat Önemli Çünkü..."
Kılıç : "3 Bin Personeli KPSS ve Mülakatla Aldık ! Mülakat Önemli Çünkü..."
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç , FETÖ soruşturmaları kapsamında kimseye müsama gösterilmeyeceğini belirtirken, son iki sene içerisinde yapılan alımların bakanlığa büyük katkı sağladığını bundaki en önemli etkenlerden birisinin mülakat sistemiyl
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç , FETÖ soruşturmaları kapsamında kimseye müsama gösterilmeyeceğini belirtirken, son iki sene içerisinde yapılan alımların bakanlığa büyük katkı sağladığını bundaki en önemli etkenlerden birisinin mülakat sistemiyle alım yapılmasının olduğunu belirtti.
Kılıç: "3 Bine yakın personel alımımız oldu. Son iki yıldaki alımlar dolayısıyla KYK'nın omurgası ve ana yapısını bu son iki yılda kurumumuza katılmış olan ve gerçekten özveriyle görev yapan çalışanlarımız oluşturuyorlar. Örneğin Genel Müdürlükte olan sayıda azalma oldu. İl Müdürlüklerinin hayata geçirilmesi, bölge müdürlüklerinin kapatılması bunda etken oldu. Bu anlamda yönetimsel kadroda olanlarla ilgili yaptığımız çalışmalarla , KYK için şunu söyleyebilrim bu kapsamda herhangi bir sorun söz konusu değil. Yeni aldığımız arkadaşlar gerçekten , özellikle 2 yılda aramıza katılan arkadaşlar bize faydalı oldu.Tabiki personel alımı için yoğun bir mesai harcandı.
MÜLAKATTA AVANTAJ NEDİR?
Hem KPSS değerlendirmesi yapıldı, aynı zamanda mülakat yapıldı.3 Bine yakın çalışanı mülakatla almış olmanın getirdiği bir avantajda var , nedir bu? mülakat size uzun dönem çalışma getiriyor. Ama o çalışma sonunda , aldığınız personellerin gerçekten verimli bir şekilde , yoğun bir şekilde işlerine yoğunlaştığını görüyorsunuz. Son iki yılda göreve başlayan arkadaşlarda biz yoğun bir mesai görüyoruz. Gerçekten onlardan memnunuz.
YURT OLARAK KULLANABİLECEĞİMİZ 821 BİNA MEVCUT
Yurtlara gelince, şu anda alınan karar doğrultusunda FETÖ'nün yurt olarak adlandırdığı bu binalar Milli Emlak tarafından bize verildi. Biz bu yerler hakkındaki çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yapacağız.500 kişilik kapasitenin altındaki yurtlar bizim işimize pek yaramıyor. FETÖ tarafından kullanılan binalar içerisinde kullanabileceğimiz 821 bina mevcut. Ama şöyle bir şey var bu sürekli artıyor. Valilik ve kurumlarımızın çalışmalarıyla tespit edilen yeni yerler oldukça bu artıyor. "
Özel Haber
NOT: Kamupersoneli.net tarafından hazırlanan bu haber “www.kamupersoneli.net” şeklinde aktif link verilmeden kesinlikle kullanılamaz. Aksi takdirde tüm yasal girişimler yapılacaktır.
Bakmadan Geçme





