• Haberler
  • Gündem
  • Kilis, Şanlıurfa ve Hatay'da bulunan suriyelilere buzdolabı, vantilatör ve gıda yardımı yapıldı!

Kilis, Şanlıurfa ve Hatay'da bulunan suriyelilere buzdolabı, vantilatör ve gıda yardımı yapıldı!

Türkiye, suriyelilere yardım etmeye devam ediyor.Son olarak 28 Haziran 2019 tarihinde 3 ilde gerçekleştirilen yardım organizasyonunda suriyeli ailelere Vestel marka buzdolabı, vantilatör ve gıda yardımı yapıldı.

Türkiye, suriyelilere yardım etmeye devam ediyor. Son olarak 28 Haziran 2019 tarihinde 3 ilde gerçekleştirilen yardım organizasyonunda suriyeli ailelere Vestel marka buzdolabı, vantilatör ve gıda yardımı yapıldı.

Haber

Habertürk'ün haberine göre; Kilis 'te, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Jamıatul Uleme kurumu ile birlikte ihtiyaç sahibi 100 Suriyeli aileye buzdolabı dağıtımı gerçekleştirdi. Vakfın Suriye Babuselam Koordinatörü Hasan Aksoy yaptığı açıklamada, “Vakıf olarak Suriye sınırına yakın illerimizde Hatay, Şanlıurfa ve Kilis’te yaşayan toplam 2100 aileye yönelik yaz projemizi gerçekleştiriyoruz. Bu proje kapsamında ailelere buzdolabı, vantilatör ve gıda dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Projemizin amacı yaz ayında artan sıcaklıkta mülteci ailelerimize destek olabilmek. Bu kapsamda tüm hayırsever halkımızdan Allah razı olsun” dedi.

Haber

Buzdolabı hediye edilen Ahmet El Cuma ise savaşın başladığı ilk günden bu yana Türk halkının kendilerini bir an olsun yalnız bırakmadığına işaret ederek, verilen buzdolabı ile mutfak malzemesinin artık bozulmayacağını bildirdi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme