Kırıkkale'de FETÖ Duruşması! 10 Eski Polis Hakim Karşısına Çıktı
Kırıkkale'de FETÖ'ye yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında 10 eski polis hakim karşısına çıktı.Sanıklar ve Sanık Avukatları Hazır Bulundu Kırıkkale 1.
Kırıkkale'de FETÖ'ye yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında 10 eski polis hakim karşısına çıktı.
Sanıklar ve Sanık Avukatları Hazır Bulundu
Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında, ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan haklarında dava açılan ve mesleklerinden ihraç edilen polisler ile avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.
Suçlamaları Kabul Etmediler
Silahlı suç örgütüne üye olmak suçundan yargılanan sanıklardan N.C. savunmasında, HTS analizindeki kişilerin çoğunun meslektaşları olduğunu, diğerlerinin ise akraba ve komşularının olduğu öne sürüldü. Diğer sanıkların da kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedikleri ve beraat talebinde bulundukları bildirildi.
Duruşma Ertelendi
Duruşmada Cumhuriyet savcısı, mütaalasında, polislerin silahlı terör örgütüne üye olduklarını ifade etti ve sanıkların cezalandırmalarını talep etti. Mahkeme heyeti ise duruşmayı karara bağlamak adına 19 Aralık 2017 Salı gününe erteledi.
KAMUPERSONELİ.NET - ANKARA
Bakmadan Geçme