Kocaeli'de 17 Gözaltı Kararı Alındı
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonda 'silahlı örgüt üyesi ve yöneticisi olmak' suçlarından 2 yüzbaşı, 2 binbaşı, 5 teğmen ve 13 astsubay hakkında gözaltı kararı alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücade
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonda 'silahlı örgüt üyesi ve yöneticisi olmak' suçlarından 2 yüzbaşı, 2 binbaşı, 5 teğmen ve 13 astsubay hakkında gözaltı kararı alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Kocaeli merkezli, İstanbul, Tekirdağ, Ankara, Erzurum, Niğde, Aydın, Şırnak, Sinop, Diyarbakır, Muğla, Malatya ve Balıkesir'de eş zamanlı operasyon düzenlendi.
İçlerinde 1 binbaşı ve 1 astsubayın daha önceden ihraç edildiği, 20 kişinin ise halen Türk Silahlı Kuvvetleri'nde aktif çalıştığı belirtildi.
FETÖ soruşturmasına yönelik yürütülen operasyon çerçevesinde 15'i muvazzaf subay olmak üzere 17 kişi gözaltına alındı. Aranması devam eden 5 kişinin ise yakalanması için emniyet birimlerinin çalışmaları devam ediyor.
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





