2022 YKS

Eğitim

Müjdeli Haber Geldi! Sonuçlar Beklenenden Erken Açıklandı: Peki, Tercihler Ne Zaman Yapılacak?

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) sonuçları açıklandı. 2022 yılı üniversite sınavı 18 ve 19 Haziran günlerinde tüm…

Devamını Oku »
Sınavlar

YKS 2022’ye girenler dikkat! ÖSYM son dakika duyurdu! Açıklandı

Milyonlarca öğrenci hafta sonu üniversite sınavında ter döktü. Cumartesi günü düzenlenen YT sınavı sonrasında öğrenciler cevaplarını kontrol etmek amacıyla YKS…

Devamını Oku »
Gündem

Öğrenciler Dikkat! YKS Tedbirleri Duyuruldu: O Yasağa Dikkat!

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada 18-19 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle alınacak önlemleri duyuruldu. Valilik, sınav günlerinde okul ve…

Devamını Oku »
Eğitim

YKS’ye Girecekler Aman Dikkat! Bunları Mutlaka Yapın!

18-19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) baraj puanlarının kaldırılmasıyla 3 milyon 240’dan fazla başvuru yapıldı. Kendinizi bu…

Devamını Oku »
Editörün Seçtikleri

Milyonları ilgilendiriyor: Bu yıl YKS’ye girecekler için az önce son dakika açıklaması geldi!

Milyonlar kişi için üniversite kapılarını açacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı YKS için son dakika açıklaması geldi. Sınava artık sadece sayılı…

Devamını Oku »