YKS 2022

Gündem

Öğrenciler Dikkat! YKS Tedbirleri Duyuruldu: O Yasağa Dikkat!

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada 18-19 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle alınacak önlemleri duyuruldu. Valilik, sınav günlerinde okul ve…

Devamını Oku »
Eğitim

Bu hafta sonu YKS’ye gireceklere duyuruldu! Son dakika ayarı!!

Bu hafta sonu Türkiye genelinde YKS düzenlenecek. Üniversiteye girmek isteyenlerin önündeki sınav olan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı için son dakika duyurusu…

Devamını Oku »
Editörün Seçtikleri

Milyonları ilgilendiriyor: Bu yıl YKS’ye girecekler için az önce son dakika açıklaması geldi!

Milyonlar kişi için üniversite kapılarını açacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı YKS için son dakika açıklaması geldi. Sınava artık sadece sayılı…

Devamını Oku »
Eğitim

Beklenen Açıklama Geldi! Milyonlarca Kişi İçin Erişime Açıldı

ÖSYM, 18-19 Haziran’da gerçekleştirilecek 2022 YKS Sınav Giriş Belgelerini adayların erişimine açtı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün sosyal medya hesabından yaptığı…

Devamını Oku »
Eğitim

YKS’ye Girecekler Dikkat! Bunu Yapmayanlar Sınava Giremeyecek!

ÖSYM tarafından belirlenen YKS başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından başvuru yapmayı unutan ya da çeşitli sebeplerle başvurularını tamamlayamayan öğrenciler için bir…

Devamını Oku »
Eğitim

Öğrencilere Müjde! YKS Ücretlerini Belediye Ödeyecek

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, YKS sınav ücreti konusunda sıkıntı yaşayan öğrencilerin sınav ücretlerini ödeyeceklerini duyurdu. Aynı açıklama daha önce…

Devamını Oku »
Eğitim

Puanı Düşük Olanlar Üniversiteye Girecek Denmişti! YÖK Başkanından YKS Açıklaması Geldi

Son günlerde pek çok tartışmaya konu olan YKS puanı sıfır olan öğrencilerin üniversiteye gireceği haberlerine YÖK Başkanı Erol Özvar’dan yanıt…

Devamını Oku »
Sınavlar

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Başvurular bugün başladı!

Gelen bir son dakika haberine göre bu yıl yaklaşık 2,5 milyon kişinin gireceği 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları bugün…

Devamını Oku »