• Haberler
  • Ekonomi
  • Konut İçin Yapılan İndirimin Ardından İşyeri/Ofis Alımlarında da KDV Oranı Düşürüldü

Konut İçin Yapılan İndirimin Ardından İşyeri/Ofis Alımlarında da KDV Oranı Düşürüldü

Konut alımlarında bilindiği gibi KDV oranı yüzde 18'den uygulanıyordu.Bu konu hakkında bir karar alınmıştı ve yüzde 18'lik KDV oranı yüzde 8'e düşürülmüştü.

Konut alımlarında bilindiği gibi KDV oranı yüzde 18'den uygulanıyordu. Bu konu hakkında bir karar alınmıştı ve yüzde 18'lik KDV oranı yüzde 8'e düşürülmüştü.

İŞYERİ ALIMLARINDA KDV ORANI DÜŞÜRÜLDÜ

Konut için yapılan bu indirimin ardından işyeri alımları için de Bakanlar Kurulu tarafından bir karar alındı. Bakanlar Kurulu kararına göre işyeri alımları için uygulanan KDV oranı düşürüldü.

Bu konu ile ilgili olarak Bakanlar Kurulu kararıyla işyeri alımlarında uygulanan yüzde 18'lik KDV yüzde 8'e düşürüldü. Peki bu indirim ne zamana kadar devam edecek? Bakanlar Kurulu kararına göre KDV indirimi 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecektir.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme