- Haberler
- Gündem
- Koronavirüste korkutan gelişme! Bir bölge daha karantinaya alındı! Uygulama 17.00'de başladı!
Koronavirüste korkutan gelişme! Bir bölge daha karantinaya alındı! Uygulama 17.00'de başladı!
Gelen bir son dakika bilgisine göre Niğde'de bulunan bir köyde, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle yeni tedbirler alındı.Merkeze bağlı olan Yaylayolu Köyü'nde 8 kişinin testinin pozitif çıkmasının ardından köy karantina altına alındı.
Gelen bir son dakika bilgisine göre Niğde'de bulunan bir köyde, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle yeni tedbirler alındı. Merkeze bağlı olan Yaylayolu Köyü'nde 8 kişinin testinin pozitif çıkmasının ardından köy karantina altına alındı.
GİRİŞ ÇIKIŞ YASAKLANDI
Niğde Valiliği'nin yapmış olduğu açıklamada salgının kontrol altına alınması için karantina uygulamasının başladığını ve bu kapsamda köye giriş - çıkışların durdurulduğu ifade edildi. Uygulama bugün 17.00 itibariyle başladı.
VALİLİĞİN AÇIKLAMASI
Karantina uygulamasına ilişkin Niğde Valiliği'nin yapmış olduğu açıklamada şu ifadeler kaydedildi:
"Köyün 23 Haziran saat 17.00 itibarıyla ikinci bir karara kadar Umumi Hıfzıssıhha Kanunu gereğince karantina altına alınmasına, istisnai durumlar dışında dışarıya çıkılmamasına, gerekli tüm güvenlik ve sağlık tedbirlerinin azami derecede alınmasına oy birliği ile karar verildi"
Bakmadan Geçme





