Kpss A Memur Alım İlanları

Avrupa Birliği Bakanlığı Memur Alımı Başvurularında Son Gün

Avrupa Birliği Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile 12 Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcısı alınacağını duyurdu. 

MEMUR ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN !

16 Ekim’de başlayan memur alım ilanı başvuruları, bugün (3 Kasım) mesai bitiminde sona eriyor. Başvurular, ““T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı İdari Hizmetler Başkanlığı Mustafa Kemal Mah. 2082. Cd. No:4 06530 100. Yıl-Çankaya/ANKARA” adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

İş Talep Formu, Yükseköğrenim diplomalarının veya mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, YDS veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği olan sonuç belgesi, T.C. Kimlik Numarası beyanı, 3 adet vesikalık fotoğraf ,Sağlıkla ilgili olarak görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumun bulunmadığına dair başvuru sahibine ait yazılı beyan, sabıka kaydına dair başvuru sahibine ait yazılı beyan, kendi el yazılarıyla yazdıkları kısa özgeçmişleri, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmadığına dair başvuru sahibine ait yazılı beyanı.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

* 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak

* Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak

* En az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin Hukuk, İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler bölümlerinden birinden ya da bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içi ve yurt dışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmak

* Sınavın yapılacağı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak